Dyrene i Hakkebakkeskoven


"Dyrene i Hakkebakkeskoven" opføres til Sankt Hans i Bering 22.-24. juni


Bering GT’s børneteater er stolte af at kunne præsentere: Dyrene i Hakkebakkeskoven.


Stykket er baseret på Thorbjørn Egners klassiker

Så nu er det muligt at komme til at møde den sangglade Klatremus, Morten skovmus, bedstemor skovmus, Mikkel ræv og bagermester Harapus.


Rikke Møller har opsat stykket på en dejlig og humoristisk måde, så det kan ses af både børn og voksne, med en masse dejlig musik som, du garanteret har hørt et eller andet sted før, og hvis ikke, så skal du nok blive glad for du lærer dem at kende nu.


Vi opfører forestillingen 3 gange, så det er med at være klar når salget begynder. Den 22. juni klokken 18.00 og den 24. juni klokken 12.00. Entre voksen kr. 50,00 og barn til og med 12 år, kr. 25,00. Billetkøb: klik på billedet her til højre.


Forestilling 23. juni, er en del af Sankt Hans i Bering. Her starter forestillingen klokken 18.30, derefter er der mulighed for at deltage i et lille fakkeltog til sankthansbålet i præstegårdshaven. Inden bålet tændes er der båltale og efter bålet er blevet tændt, synger vi midsommeren ind. På bålpladsen bliver der solgt drikkevarer og varme pølser fra grillen. Her er der ingen entre, men frivillige bidrag på dagen, siger vi ikke nej tak til.