Teater

Bering Amatør Teater går helt tilbage til 1922. Første forestilling var faktisk ikke mindre end 3 i 1 forestilling. Vi spillede tre enakter: "Kloge Ellen", "Det Høje C" og "Tvende Par". Havde det ikke været for Corona/COVID19, så havde vi fejret det med en fantastisk fest den 22. 2. 2022


Vi var først en del af Bering Valgmenigheds Ungdomsafdeling. I 1951 gik Ungdomsforeningen sammen med Bering Skyttekreds og dannede en ny forening, Bering Ungdoms- og Gymnastikforening.


I 2020 vedtog generalforsamlingen i Bering UGF at foreningens navn skulle ændres til Bering Gymnastik og Teater, for at fremhæve de to største aktiviteter der er i foreningen.


Hvert forår spiller vi en større forestilling. Omkring Sankt Hans tager vores børneteaterafdeling over og opfører en børneforestilling. Hvis tiden tillader det, opfører vi i november/december en familieforestilling.


Når der ikke spilles eller øves, hjælper teaterafdelingen med i bl.a. Super Brugsen Kolt, med fastelavn, Halloween og jul.


Brug menuen i toppen af siden og kig rundt på siden, der efterhånden gerne skulle dække de fleste af vores tidligere forestillinger. Desværre er det noget der tager ret meget tid, og vi er frivillige, der bruger vores fritid til at opdatere siden løbende.