Teater

Bering Amatør Teater går helt tilbage til 1922. Første forestilling var faktisk ikke mindre end 3 i 1 forestilling. Vi spillede tre enakter: "Kloge Ellen", "Det Høje C" og "Tvende Par". Havde det ikke været for Corona/COVID19, så havde vi fejret det med en fantastisk fest den 22. 2. 2022


Vi var først en del af Bering Valgmenigheds Ungdomsafdeling. I 1951 gik Ungdomsforeningen sammen med Bering Skyttekreds og dannede en ny forening, Bering Ungdoms- og Gymnastikforening, Bering UGF.


I 2020 vedtog generalforsamlingen i Bering UGF at foreningens navn skulle ændres til Bering Gymnastik og Teater, Bering GT, for at fremhæve de to største aktiviteter der er i foreningen.


Hvert forår spiller vi en større forestilling. Omkring Sankt Hans tager vores børneteaterafdeling over og opfører en børneforestilling. Hvis tiden tillader det, opfører vi i november/december en familieforestilling.

Når der ikke spilles eller øves, hjælper teaterafdelingen med i bl.a. Super Brugsen Kolt, med fastelavn, Halloween og jul. Vi er også en del af den årlige markedsdag i Bering i maj måned