I årevis har Thorbjøn Egner underholdt børn med sine fantastiske historier. Måske kender du Karius og Baktus. Hvis ikke så kender du dem under alle omstændigheder efter du har besøgt Bering i årets jule-familieforestilling 2023.

Historien er den samme som Thorbjørn Egner skrev tilbage i 1949, vi har bare lige tilladt os at drysse rigeligt julestøv ud over fortællingen, for det er jo snart jul!


Karius og Baktus har det allerbedst, når Jens spiser søde sager, og især wienerbrød eller æbleskiver. De hygger sig i Jens’ tænder og hugger og hakker, men kun lige til den store tandbørste kommer, og ødelægger hjemmene de så fint har indrettet i Jens’ hjørnetænder. Endnu værre er det dog, når Jens og hans mor besøger tandlægen, men det må du komme til Bering og se hvordan det forløber.


Når I første har set vores forestilling, så skulle det gerne blive lidt lettere at få selv de mindste til at huske at børste tænder, for hvem vil have besøg af Karius og Baktus og få lavet huller i tænderne.

På vores billetside kan du købe voksen- og børnebilletter. Aldersgrænsen for børnebilletter er fra det fyldte 4 år til og med 12 år. Børn under 4 år er gratis.


Voksenbillet kr. 100,00 og børnebillet kr. 50,00, plus billetgebyr.

I år er billetten inkl. en kop kaffe eller te til de voksne og til børnene er der en drikkekarton med enten juice eller kakaomælk.


I forsamlingshuset har vi salg af slik og drikkevarer til alle forestillingerne. Vi åbner for salget i forsamlingshuset 45 minutter før forestillingsstart.

Bering Forsamlingshus - Torshøjvænget 174 - 8361 Hasselager


Lørdag den 25. november kl 11.00 og 14.00

Søndag den 26. november kl. 14.00

Lørdag den 2. december kl 11.00 og 14.00


Alle dage åbnes dørene 45 minutter før forestillings start. - Forstillingen er uden pause og varer 45-60 minutter