Super Brugsen Kolt

Vi er stolte over at have den lokale Brugs, Super Brugsen Kolt, som vores hovedsponsor. Super Brugsen Kolt startede som sponsor for teaterafdelingen for ca. 10 år siden, og vi har altid haft et fantastisk samarbejde med dem.


I 2020 fik vi støtte via Koltpuljen, til at indkøbe og opsætte et nyt scenetæppe. Det var stærkt tiltrængt, da det gamle tæppe havde tjent scenen i over 60 år.


Hvert år giver vi lidt tilbage til Super Brugsen kolt. Vi arrangerer tøndeslagningen til fastelavn. Senere på året kommer vi forbi og hjælper med Halloween. I december er vi med til at fylde torvet med glade børn og voksne og vores julemand tænder det store juletræ. Senere hjælper vi med uddeling af børnenes julesokker.

I 2021 fik Bering Valgmenighed et tilskud på kr. 25.000 fra Super Brugsen Kolt, til fornyelse af ovenlyset i forsamlingshuset. Det får vi i Bering Gymnastik og Teater stor glæde af. Lyset kan styres fra en enkelt knap i salen fra fuld power og ned til dæmpet belysning.

Begge foreninger er meget glade for beløbet og det nye ovenlys.

BLIV SPONSOR OG HJÆLP OS MED AT VOKSE

Vi er en mindre forening i yderkanten af Aarhus kommune og kan godt bruge din hjælp til at overleve og tilbyde vores gymnaster og teaterudøvere, de bedste forhold. Vil du være med på holdet som sponsor og høre mere så kontakt vores formand på: