Teaterets 100 års jubilæum

Endelig kan vi fejre vores 100-års jubilæum. Der har været megen usikkerhed om hvornår vi kunne få lov at holde jubilæet, men nu er det helt sikkert: 1. oktober 2022.


Onsdag den 22. februar 1922, var der premiere på den første forestilling i Bering. Den bestod af tre enaktere, "Det Høje C", "Kloge Ellen" og "Tvende Par". Vi havde store planer om at afholde det på dagen i år, men da var hele Danmark stadig underlagt restriktioner, på grund af Corona/COVID-pandemien. Nu håber og tror vi på, at vi kan få lov til at afholde det den 1. oktober.


Vi håber at se rigtig mange tidligere, nuværende og fremtidige teaterfolk den 1. oktober. Vi håber også at se mange der har set forestillingerne i løbet af de første 100 år. Og alle jer der endnu ikke har set os, håber vi også at se på vores store dag. Kort sagt vi glæder os til at se lige netop dig! Til spisningen er der et maksimum på 100 deltagere. Spisningen koster kr. 150,00, drikkevarer skal tilkøbes. Resten af dagen er der fri adgang. - VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG


Læs meget mere på "100 års jubilæet" KLIK HER!

Ønsker du at deltage i spisningen om aftenen, skal du købe en spisebillet i forsalg. Når du klikker på billedet her til højre, bliver du sendt videre til vores billetside.


Vi glæder os til at se dig i Bering Amatør Teater