Svend, Knud og Valdemar - 2024

Så er det bestemt. Vi overlader scenen i Bering til det omrejsende teater, Det Piperske Teaterselskab. De var senest forbi vores forsamlingshus i 2002 og vi har ikke haft pengene til at engagerer dem før i år.


Hvis du ikke nåede at se dem i 2002 kan du godt glæde dig. Vi har fået dem til at spille flere forestillinger fra den 11. april og frem til den 19. april.


Da det hele endnu er så nyt, har vi på nuværende tidspunkt ikke mange oplysninger, men vi opdatere løbende denne side.


Vi ved dog allerede nu at teaterdirekteur Ferd. Piper igen spiller den store hovedrolle som koning Svend Eriksen. Fru Adeleide Piper spiller den største kvindelige hovedrolle som Astrid Eriksen, koning Eriksens datter. Fru Piper har forøvrigt skrevet dette drama, som er op ført rundt om i landet siden 1887.


I nogle af de mindre roller skulle det være sikkert at Frk. Stjernholm tager sig af kong Valdemar Knudsen, og Hr Schönemann tager sig af rollen som kong Knud Magnussen. Hvis det lykkes Ferd. Piper at få skrevet kontrakt med Hr. Dollerup inden han får skrevet kontrakt med det kongelige, så spiller Dollerup rollen som Biskop Absalon.