Om os:

Bering Gymnastik og Teater, er en forening, hvor der er plads til alle som har lyst til at bevæge og udfolde sig. Hvad enten det er i gymnastikken, sveddryppende til Zumba, med en ketcher i hånden eller på de skrå brædder.

 

Vi vægter den gode stemning og er som forening historisk forankret. Vi byder på en lang række traditioner. Alt sker dog ifølge med tiden, nye påfund og ideer hilses altid velkommen.

 

Foreningen har tre afdelinger: Gymnastik, Teater (v/ Bering Amatør Teater) og Badminton, dog med godt samarbejde på tværs og fælles aktiviteter, så som: juletræsfest, opvisninger og forestillinger, familiedag, fastelavn, markedsdag m.v.

 

Vi er aktive medlemmer af DGI og DATS,  hvorfra vi får faglig sparring, sidste nyt og inspiration.

 

Udover bestyrelsen er foreningen båret af dygtige og ihærdige instruktører, medlemmer og gode støtter. Vi ser os selv som en aktiv spiller i lokalområdet og samarbejder på kryds og tværs med øvrige lokalaktører, samt sponsorer. På vores hold er alle dog velkommen og vi har medlemmer

fra hele Aarhus Kommune, samt nabo kommuner.

 

Men i Bering hører vi til, i Bering har vi vores historie og i Bering skaber vi liv.

 

Bering Forsamlingshus


Forsamlingshuset er vores hjem, her har vi været med i alle dets leveår og her lejer vi os ind hos dets ejer:

Bering Valgmenighed.


Her sker størstedelen af vores aktiviteter og herfra vores verden går. Salen bruges til vores mange gymnastikhold og hele huset og dets scene tages i brug når teateret indtager det for fuld udblæsning, samt når vi afholder sociale arrangementer.