Børneteater i Bering

Lørdag sidste chance for at se "Bølle Bob". Fredagsforestilling er udsolgt og der er kun få ledige pladser tilbage lørdag. Eventuelt frie pladser sælges ved døren lørdag fra klokken 13.15.


Så fik vi endelig lov til at spille børneteater igen. Efter at have været lukket ned i over 2 år på grund af den der virus, fik vi endelig lov til at begynde at øve i vinteren 2022. Nu er vi snart klar til at spille Gunnar Geertsens "Bølle Bob", og VI GLÆDER OS!

Du kan se forestillingen tre gange omkring Sankt Hans.


Først har vi vores forpremiere i forbindelse med Sankt Hans i Bering, den 23. juni. Et arrangement vi afholder sammen med Bering Valgmenighed. Vi starter med forpremiere klokken 18.30, efter forestillingen går vi fra forsamlingshuset til bålpladsen. Her er der båltale ved Bering Valgmenigheds præst, Helle Nørby, inden bålet tændes. Man kan købe grillpølser og drikkevarer på bålpladsen.


Vi har derefter forestilling fredag 24.6. klokken 17.00 og lørdag 25.6. klokken 14.00. Til de to forestillinger skal man købe billet her på nettet

Køb billet til forestillingerne fredag den 24.6. klokken 17.00

og lørdag 25.6. klokken 14.00.

Billetpris for børn under 12 år er 15,00 og for voksne er prisen 30,00. Hertil kommer et tillæg til vores billetudbyder.


Til forpremieren torsdag i forbindelse med Sankt Hans 23.6.  sælger vi ikke billetter i forsalg.


I forsamlingshuset kan du købe lidt at drikke og vi har lidt slik til salg også. Du kan kun betale kontant eller med Mobilepay.